Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? Klik hier

Zo simpel is het.
Denim installateur worden?

Slimme keuze.
Want er zijn nogal wat voordelen.

Simpel geregeld
Voor installateurs met een hart voor solar.

Als gecertificeerd Denim partner profiteer je van het merk Denim, met een sterk eigen gezicht en steeds meer bekendheid in Europa. Hoe we dat doen? Simpel, met opvallende reclamecampagnes om onze naamsbekendheid nog verder te vergroten én leads te genereren. Daar profiteer jij als installateur dus ook van.

Daarbij kun je als Denim-installateur de consument een 25-jarige productgarantie bieden en dus flinke zekerheid. En op onze glaspanelen zit zelfs 35 jaar garantie. Geeft ook direct aan hoeveel vertrouwen we hebben in de kwaliteit van onze producten. En straks wellicht dus ook die van jou.

Om goed voor de dag te komen bij de huiseigenaar geven we je nog een mooi marketingpakket, van stickers voor op je bus tot strak vormgegeven brochures en alles daartussenin. Zo ben je een stralende ambassadeur van Denim!

Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Wij doen de marketing, jij profiteert van een bredere klantenkring
  • Huiseigenaren voeren hun postcode in, jij krijgt de lead
  • Je bedrijf wordt zichtbaarder met je persoonlijke partner pagina
  • We geven je trainingen op het gebied van techniek, marketing & verkoop

Overtuigd? Ready check go. Nog 3 stappen en dan kan ook jij je op elke verjaardag voorstellen als 'Denim partner'. Zo simpel is het geregeld.

1. Installeer Denim

Ok we vragen natuurlijk wel van je dat je Denim panelen installeert. Dat is logisch! Laat ons weten hoeveel huishoudens jij per maand vol legt met Denim panelen

2. Meld je aan

Vul ons aanmeldformulier in en hoppa.. je zit in het proces. Ons team zal contact met je opnemen. Na goedkeuring wordt je bedrijf vermeld in de postcodechecker voor huiseigenaren en krijg jij een partnerpagina op onze site.

3. Gefeliciteerd

Oh Hello Sunshine! Jij gaat voortaan door het leven als echte 'Denim Partner'. Gefeliciteerd.  Huiseigenaren vinden jou vanaf nu via onze postcode checker. Installeren maar!

Meebouwen en onderdeel worden van Denim? Vul ons contacformulier in.