Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
AEW Kalders
Limburg
Wie we zijn
Meer dan 35 jaar expertise in hernieuwbare energie met veel technische knowhow en elektrische kennis. Wij hebben een oog voor detail en gaan voor maximale rendabiliteit door gedetailleerde rendement analyses. Zonnepanelen, airco’s, thuisbatterijen en warmtepompboilers, laadpalen, elektriciteitswerken.

Steeds met eerlijk advies op maat van jouw woning of bedrijf!
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Sterke elektrische en technische kennis
  • Gratis gedetailleerd advies op maat
  • Gedetailleerde ontwerpstudies & rendement-analyse
Projecten
Wat zeggen klanten?
Onlangs zonnepanelen laten plaatsen door deze firma. De panelen werden geplaatst op ons dak met Franse tegelpannen. Men is hierbij uiterst voorzichtig tewerk gegaan, het resultaat mag gezien worden. Ook de electriciteitswerken zijn volgens de regels van de kunst uitgevoerd. Kapotte differentiëlen werden zonder meerkost vervangen. Kortom: uitstekende service, vakbekwaam, geen verkoopspraatjes. Een dikke aanrader!
Zeer goed en professioneel advies voor groene energie - het plaatsbezoek en de opmeting stak al direct boven de andere aanbieders uit. De enige die een schaduwopmeting hebben gemaakt (en dit ook ingecalculeerd in hun offerte). De 3D tekening was tóp en gaf ons direct de indruk over hoe het echt zou uitzien. De installatie ging vlot en professioneel. Het gesprek bij hun firma was het ook meer dan waard :-) We hebben verder onze energierekening laten analyseren en hebben voortaan ook gratis sanitair warm water dankzij een warmtepompboiler ook geïnstalleerd door hun. Je merkt duidelijk dat ze al heel lang actief zijn in meerdere sectors.
Firma AEW Kalders heeft bij ons 32 zonnepanelen geplaatst. De uitvoering van de werkzaamheden gebeurde uitermate correct! Monteurs heel aardige en vakbekwame mensen. Afspraken werden perfect nagekomen. Alles bij elkaar zijn we dik tevreden!
Zonnepanelen geplaatst. De firma AEW Kalders heeft prima en proper work geleverd. Jaar later de thuisbatterij van 10 kw laten plaatsen , ook weer super tevreden over de afwerking en plaatsing. Volgende stap is een laadpunt in de kelder voor de elec. wagen.