Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
ATOM
Oost-vlaanderen
Wie we zijn
Een zonnepaneelbedrijf met een jonge, energieke bende aan het roer en aan de zeilen met ambitie voor een duurzamere, leefbare wereld. Wij staan voor goede kennis, en zijn de vertegenwoordigers en de brug tussen producent en klant.
  • Wij staan voor innovatie en doen ons uiterste best om op de hoogte te blijven van de markt. Voornamelijk onze zaakvoerder is hier een kei in.
  • Diversiteit, human-to-Human, bij ons werken er alle soorten mensen. Mensen zijn welkom zoals ze zijn.
  • Energie-architectuur, wij kijken samen met de klant naar de passende zonnepaneeloplossing of andere energiebewuste vragen die zijn zouden benodigd hebben
Projecten
Wat zeggen klanten?
Vandaag installatie perfect verlopen, niets dan lof voor deze firma, Verkoper Bert supereerlijke kerel die je perfect alle keuzes en mogelijkheden met de voor- en nadelen perfect opsomt en dit vooral zonder iets op te dringen wat me direct vertrouwen gaf. Installatie zelf megaproper gewerkt met ook hier weer de inspraak waar de toestellen te installeren en langs waar de kabels te laten lopen. ook al was het in de berging waar je het niet echt ziet. Oog voor detail en superbekwame en vriendelijke installateurs ook met een gepaste dosis humor. dikke pluim voor de volledige firma, ik zal zoveel mogelijk mond aan mond reclame voor jullie maken. 18 panelen 425wp met een 10kw batterij en dus weinig of geen geld meer sparen op de rekening van de energieleverancier :) Hartelijk dank voor alles !!!
Na verschillende firma's hun uitleg te laten geven over zonnepanelen en een batterij hadden we het beste gevoel bij Atom bv. Mo heeft een heel duidelijke uitleg gegeven. Na wat wachten, is vorige week alles geleverd en geplaatst. Alles is heel vlot verlopen en netjes gedaan. Ik kreeg ook een duidelijke mail met wat de volgende stappen zijn. Atom bv is een echte aanrader!
Na vele positieve recensies te hebben gelezen hadden wij bij Atom een offerte gevraagd. De verkoper die langs kwam (Niels), was heel vriendelijk, niet opdringerig en gaf een duidelijke uitleg. Hij weet waarover hij praat.

Alle communicatie met Atom is vlekkeloos verlopen. Heel duidelijk en vlot mail verkeer.

De plaatsing is perfect en proper uitgevoerd en de keuring was ook meteen in orde. Kortom, het is de moeite om met Atom in zee te gaan als je zonnepanelen of andere zaken wilt plaatsen.
Zeer vriendelijke, respectvolle techniekers die weten waarmee ze bezig zijn. Dienst administratie volgt zeer mooi alles op. Op en top een goed bedrijf. was het wachten waard om met hen in zee te gaan
De vertegenwoordiger dat bij mij langs kwam, op en top professioneel, eerlijke informatie. en ons goede en in menselijke taal de uitleg gegeven (wat zeer belangrijk is)