Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
C&S Renoconsult
Limburg | Vlaams Brabant
Wie we zijn
C&S Renoconsult is een familiebedrijf met reeds 20 jaar ervaring in zonnepanelen. Graag helpen wij de klant met zeer veel aandacht verder in hun specifieke vraag over Zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en Infraroodverwarming. Het Energetisch in orde brengen van hun woning is dan ook onze specialiteit. Wij dragen de klant een warm hart toe en zorgen er persoonlijk voor dat u de juiste informatie krijgt op uw vraag.
De zaakvoerder Carlo Rouwet en zijn enthousiaste energieadviseurs staan steeds klaar om al uw technische vragen te beantwoorden en u als klant bij te staan om uw project zo persoonlijk mogelijk te benaderen.
Bij C&S Renoconsult kiezen wij enkel voor kwaliteitsproducten en volgen wij de conform van de huidige markt met zijn vernieuwbare materialen.
  • Eerlijkheid dragen wij hoog in het vaandel.
  • Goede en juiste communicatie naar de klant toe.
  • Steeds werkend met kwaliteitsproducten.
  • Uiteraard werken wij uitsluitend met Denim panelen die gerant staan voor kwaliteit.
Projecten
Wat zeggen klanten?
Geeft een familie gevoel, eerlijke antwoorden, snelle levering, mooie afwerking, een zeer goede nazorg, staan altijd voor u klaar , Een bedrijf met een hart Thanks C&S Renoconsult
Zeer professioneel, zonnepanelen plaatsen super, meehelpen en denkend over welk materiaal te gebruiken, ramen en deuren tot in de puntjes uitgewerkt en geplaats, kortom toppertjes. Ten zeerste aan te raden... Voor ons 6 sterren
Airco laten plaatsen, ik ben zeer tevreden. Trots op jullie !
Zeer fijne en correcte plaatsing geweest door dit bedrijf! De eigenaar zelf is bij mij langsgekomen en heeft de nodige tijd genomen om mij het juiste advies te geven en ben hier zeker zeer tevreden mee!