Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? Klik hier

Zo simpel is het.
Helios
Nederland
Wie we zijn
Helios Solar is de kwalitatieve partner voor jouw zonnepaneelproject
Vanaf het eerste moment richten zij ons zowel intern als extern op kwaliteit. Zij werken samen met gerenommeerde A-merken die het rendement van uw investering waarborgen. Tevens werken zij door heel Nederland met gekwalificeerde installateurs, zodat je verzekerd bent van zorg en kunde. Helios plaatst de zonnepanelen in eigen beheer, zodat ze het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben. Voor een advies op maat kun je een beroep doen op deze lokale adviseurs.
  • Kwalitatief maatwerk
  • Vakkundig advies op maat
  • Gerenommeerde A-merken
  • Werkzaam door heel Nederland
Projecten
Wat zeggen klanten?
Al een tijd getwijfeld om aan zonnepanelen te beginnen. Mijn buurman had een installatie laten plaatsen door Helios-Solar en was daar zo tevreden over dat ik ook met hun in zee ben gegaan. Vandaag hebben ze de installatie geplaatst. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ook super tevreden ben met hoe netjes het is gedaan, precies zoals met Roy was afgesproken. Zeker een aanrader!
Gister mijn panelen laten plaatsen door Helios-Solar. Had 4 offertes aangevraagd en had bij Helios het beste gevoel. Ze waren niet de aller goedkoopste maar voor mij is gevoel en kwaliteit het belangrijkst. Daarnaast was voor mij het garantiefonds ook een pluspunt. Alles was van begin tot eind goed verlopen. Was in het begin bang dat ik me zou gaan storen aan de kabels maar ze zijn zo netjes weggewerkt, dat ik er amper iets van zie. Voor mij 100 procent een aanrader!
Ik heb de juiste keuze gemaakt met Helios Solar als leverancier van mijn zonnepanelen. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. De service is uitstekend, ik wil hiervoor in het bijzonder Roy Schafrat bedanken voor zijn eerlijk en professioneel advies. Ook de levertijden zijn prima en er wordt geluisterd naar je wensen!
Hartstikke tevreden over de diensten van Helios Solar. Zonnepanelen op maat geleverd met vooral een service die achteraf erg goed is bevallen. Alles volgens afspraak, precies zoals het hoort. Een aanrader voor iedereen !