Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
Lemon Solar
Zuid-Holland
Wie we zijn
Lemon Solar is dé specialist in zonnestroom voor de regio Den Haag en omstreken. In 2013 is Michiel Jehee het bedrijf gestart, door in Voorburg zonnepanelen op zijn eigen dak te plaatsen. Daarna volgde familie, kennissen en vrienden. Na 10 jaar zijn in vrijwel elke straat in Leidschendam en Voorburg wel zonnepanelen van Lemon Solar te vinden.

Inmiddels is het bedrijf in de handen van vader en zoon Klompmaker en wordt er vanuit een nieuw kantoor met showroom en opslag in de haven van Scheveningen gewerkt. Lemon Solar is een familie bedrijf en persoonlijke benadering staat bij ons op nummer 1.

Wij werken met een vast installatieteam van zeer ervaren specialisten. Omdat wij ook eigen monteurs en elektriciens in dienst hebben kunnen wij altijd snel en vakkundig onze klanten van dienst zijn, ook na de aanschaf van een zonnestroom installatie. Wij hebben op Google een 5-sterren beoordeling met 100+ reviews.
  • Familiebedrijf, persoonlijke benadering
  • Vooraf bezoek op locatie, dus offerte op maat
  • Gecertificeerd installateur van o.a. SolarEdge en Enphase
  • Uitstekend beoordeeld 5-sterren met 100+ reviews
Projecten
Wat zeggen klanten?
Van begin tot het einde hele fijne samenwerking. Korte communicatielijnen, een prettig intakegesprek met een heldere presentatie over de (on)mogelijkheden. Alles stipt volgens afspraak en netjes geleverd en geïnstalleerd. Ook aan de nazorg wordt gedacht. Kortom; Lemon Solar is een zeer aan te bevelen partij, zeker in deze 'overspannen' markt !
Super goed, in no time een afspraak voor een 'dakschouw' en offerte. Goed bereikbaar voor vragen ook en binnen 3 weken liggen onze panelen te shinen. Hele aardige gasten die kwamen installeren, niks een probleem. Wij zijn heel blij! Dank mannen.
Vanwege een onverwachte dak lekkage en reparatie moesten met spoed 10 van de zonnepanelen verwijderd worden. Ondanks de drukte en de vakantieperiode werd er tijd gemaakt, en ben ik geholpen. Super medewerking, en grote klasse! Inmiddels zijn ze weer herplaatst.
Na hier in Duindorp steeds meer zonnepanelen te zien en natuurlijk de hoge energieprijzen hadden we besloten ook ons platte dak maar aan het werk te zetten. Na veel research en lezen van reviews uitgekomen bij Lemon Solar. Onze ervaring is uitstekend, zeer heldere communicatie over wat er mogelijk is aangezien een plat dak wel eens uitdagingen kunnen geven. Ook de plaatsing werd gedaan door een ploeg duidelijk deskundig en ervaren monteurs, wat erg fijn en belangrijk is aangezien er veel cowboys in deze business zitten. Alles werd keurig afgewerkt en opgeruimd achtergelaten terwijl wij meteen in een mooie app konden zien wat ze al opleverden. De prijs viel ons ook erg mee, de offertes die we hebben opgevraagd liepen erg uiteen en Lemon Solar viel daar positief op. Kortom een aanrader als je ook overweegt wat aan de hoge energieprijzen te doen, zo terugverdiend!