Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
Opgewekt
Zuid-Holland
Wie we zijn
OPGEWEKT in Den Haag biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om met behulp van een zonne-energiesysteem onafhankelijk en duurzaam zelf energie op te wekken.

Zij zetten zich in voor een duurzame samenleving door kwaliteit en service op het gebied van zonne-energie te leveren en daarmee de uitstoot van CO2 te verminderen en de energiekosten te verlagen.

Wil je dus Denim zonnepanelen? Bij opgewekt zit je goed.
  • Persoonlijke aanpak en gedegen advies
  • Maatwerk voor elke situatie
  • Deskundigheid gegarandeerd
  • Gecertificeerde installatie volgens NEN 1010
Projecten
Wat zeggen klanten?
Vandaag zijn er zonnepanelen op ons dak gelegd. Klantvriendelijk en zeer deskundig personeel van Opgewekt heeft de panelen geplaatst. De zonnepanelen zijn mooi gepositioneerd tov onze dakkapel. Voorafgaand zijn we goed geïnformeerd en na meerdere offertes vergeleken te hebben, hebben we gekozen voor Opgewekt. Zeer tevreden!
Prettig contact met Mark van Opgewekt Hij heeft veel informatie gedeeld goed overleg en advies gegeven. De installatie is snel en goed uitgevoerd. Goede monteurs met gevoel voor humor en harde werkers. De elektricien is zeer vakbekwaam en een leuke kerel.
De nazorg met het invullen van de formulieren was top. Bedankt Mark
Alles werd netjes en achtergelaten. Complimenten.
Fijne samenwerking, heldere en duidelijke informatie over de werkzaamheden en materialen. Eerlijke adviseur (Mark) met verstand van zaken. Ongedwongen gevoel tijdens onze gesprekken, geen druk om iets af te nemen, geeft een vrij gevoel wat zeer prettig.
Zelden zulke kundige mensen gesproken.