Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
Sinnergie
Friesland
Wie we zijn
Sinnergie, gevestigd in Lemmer, is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich richt op duurzame energieoplossingen. Met een focus op zonne-energie, Laadpalen en energieopslag, speelt Sinnergie een belangrijke rol in de transitie naar een groenere samenleving. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige producten en professionele dienstverlening op het gebied van energie-efficiëntie. Sinnergie onderscheidt zich door maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten op de behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten. Door voortdurende innovatie en streven naar kwaliteit draagt Sinnergie bij aan een duurzamere toekomst. Met een team van experts en een passie voor duurzaamheid streeft Sinnergie ernaar om de energietransitie te versnellen en positieve impact te creëren voor mens en milieu.
  • Persoonlijke en Gedegen Advies
  • Levering van vrijwel alle topmerken, o.a. Denim
  • Offerte prijs is de echte prijs
  • Complete duurzame specialist
Projecten
Wat zeggen klanten?
Erg tevreden over dit bedrijf. Snel en prettig contact. Duidelijke offerte en afspraken worden nagekomen. Installatie verliep snel en vakkundig. Blij met de geplaatste panelen.
Wat een professionals! Deze onderneming doet wat zij jou beloven en meer. Actief denken zij mee en ook de installatie van de zonnepanelen verliep vlot en zoals wij het wilden hebben. Ik raad deze onderneming aan als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor zonnepanelen en/of laadpalen.
Deze week heeft Sinnergie. Bij ons een installatie geplaatst en dat is helemaal perfect gedaan.
De afwerking. Van de kabels zijn zo mooi .weg gewerkt je ziet er niks van terug Hier uit kan je zien dat er bij Sinnergie. Professionele mensen werken. Ze denken er goed over na hoe ze het aanpakken en Zal ik Sinnergie aanraden. 100% zeker.
snelle reactie. Scherpe offerte. snelle levering
De plaatsing is zeer snel en vakkundig door de monteurs uitgevoerd.
Ik ben een heel tevreden klant. Helemaal top
TOP bedrijf! Het bestaat nog: een bedrijf die meedenkt met de klant! Hele prettige ervaring, prettig contact, oplossingsgericht, wij raden Sinnergie zeker aan!