Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
Solar Systems
Utrecht
Wie we zijn
Solar Systems Nederland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het installeren van zonnestroom systemen voor de particuliere en zakelijke markt. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van duurzame energie leveren zij op elk individueel dak gegarandeerd strakke en kwalitatief hoogwaardige installaties.

Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Geen gedoe, wel gemak. Vanaf het vrijblijvende adviesgesprek tot aan de laatste kwaliteitscheck en het regelen van de BTW teruggave. Zij werken met eigen installateurs, zodat zij jou met zekerheid de beste kwaliteit en service kunnen bieden.
  • Eigen installatieteam > 10 jaar ervaring
Projecten
Wat zeggen klanten?
Van verkoop tot installatie uitstekend werk en service verricht. Zeer aan te bevelen voor als je kwaliteit wil.
Zeer tevreden over Solar Systems
Goed advies en vlotte levering van alle componenten.
Nette afwerking van de montage
Ik ben tot nu toe erg tevreden over Solar Systems
Na in maart 2022 een offerte te hebben aangevraagd zijn de panelen in juli op het dak bevestigd. Dit alles is keurig verlopen
en voldoet aan onze verwachtingen. Ik zal Solar Systems zeker aanbevelen bij anderen als mij erom gevraagd wordt
Solar Systems levert kwaliteit en goed advies! Ze komen hun afspraken na. Zijn open en eerlijk over de kosten. Ze zijn niet de goedkoopste, maar ik denk dat goedkoop is duurkoop. De veiligheid tijdens het aanbrengen is niet de hoogste, maar ze doen geen gekke dingen.