Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
SunDynamics – Assen
Drenthe
Wie we zijn
SunDynamics is een advies- en installatiebedrijf dat zich richt op duurzame en betaalbare energie voor particulier en MKB.

Met ons uitgangspunt: “hoe zouden wij zelf als klant behandeld willen worden”, wordt werken bij SunDynamics niet alleen prettiger voor onze medewerkers, maar is zakendoen met ons ook een stuk aangenamer.

Wij verzorgen voor u het gehele proces, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud van de energiesystemen.
Of het nu gaat om zonnepanelen, een laadoplossing voor uw auto of een thuisbatterij: bij SunDynamics bent u in goede handen. Samen met onze partners voorzien wij daarnaast ook in airconditioning en warmtepompen.

Onze formule is doeltreffend: we installeren hoogwaardige systemen waar klanten blij mee zijn en daarmee trekken we nieuwe tevreden klanten aan.
  • InstallQ gecertificeerd
  • Vooraf bezoek op locatie en gedegen deskundig advies
  • Maatwerk voor elke situatie
  • Veilige installatie volgens NEN1010
Projecten
Wat zeggen klanten?
Weer tevreden
Na de eerste installatie, nu een tweede set. Offerte traject was goed en duidelijk, iets andere installatie, nu op het schuine dak, maakt het een totaal van 21 panelen. Dag van de installatie: 0730 een bericht, ah een van de installateurs was ziek, kan gebeuren, maar er was back up. Gestart rond een uur of 11.30 klaar om 15.00 uur, alle kabels netjes weggewerkt, de heren hebben gezwommen door het grondwater wat erg hoog stond, maar geen klagen, stug doorgaan! De installatie werkt, kan van beide systemen / apart de opbrengst zien, wel zo mooi. Totaal richting de 6800 kWh, dat is meer dan voldoende, en nu de ogen op een warmtepomp boiler
Ondanks de slechte weersomstandigheden( wind en regen) werkte men goed door. Prima werklieden en deskundige elektricien oplossingsgericht met een heldere uitleg.
Uitstekend
Eind november hebben ze bij ons negen zonnepanelen geplaatst. We zijn er zeer tevreden mee en zijn goed geadviseerd. De montage is tot in de puntjes verzorgd. Zeer zeker aan te bevelen.
Top product geleverd
Vakmannen die met zorg de panelen vakkundig hebben gemonteerd.