Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
SunDynamics – Schagen
Noord-Holland
Wie we zijn
SunDynamics is een advies- en installatiebedrijf dat zich richt op duurzame en betaalbare energie voor particulier en MKB.

Met ons uitgangspunt: “hoe zouden wij zelf als klant behandeld willen worden”, wordt werken bij SunDynamics niet alleen prettiger voor onze medewerkers, maar is zakendoen met ons ook een stuk aangenamer.

Bij ons vindt u het gehele proces onder 1 dak, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud van de energiesystemen.
Of het nu gaat om zonnepanelen, een laadoplossing voor uw auto of een thuisbatterij: bij SunDynamics bent u in goede handen. Samen met onze partners voorzien wij daarnaast ook in airconditioning en warmtepompen.

Onze formule is doeltreffend: we installeren hoogwaardige systemen waar klanten blij mee zijn en daarmee trekken we nieuwe tevreden klanten aan.

Geïnteresseerd in zonnepanelen van Denim? Bel ons of loop gerust bij ons binnen, de koffie staat klaar! Wij laten u graag onze producten van dichtbij zien.
  • InstallQ gecertificeerd
  • Vooraf bezoek op locatie en gedegen deskundig advies
  • Maatwerk voor elke situatie
  • Veilige installatie volgens NEN1010
Projecten
Wat zeggen klanten?
Niet twijfelen, gewoon met Sundynamics in zee gaan de zon komt dan vanzelf…
Vandaag twee supervriendelijke medewerkers ontvangen welke in 1 dag alle panelen zorgvuldig hebben geplaatst. We kregen advies en uitleg over alles wat ze deden. Met het eindresultaat zijn we superblij, maar we waren al overtuigd van hun werkwijze, visie en advies na het eerste intakegesprek bij ons thuis.

Jordy en zijn collega’s echt heel erg bedankt, zien jullie graag een keer terug!
Op donderdag 23 november in Schagen op kantoor informatie gevraagd. 27 november een gesprek op locatie en de definitieve offerte.
Op woensdag 13 december geplaatst inclusief de vervanging van de groepenkast.

Goed overleg met de medewerkers over de route van de kabels etc.
Netjes gewerkt.
Ik wil graag grote complimenten geven aan en over het bedrijf SunDynamics. Heb uitdrukkelijk verzocht om deze complimenten met alle betrokken medewerkers te delen, zij verdienen deze pluim. Vanaf het eerste contact, de beantwoording van de vragen, het uitbrengen van de offerte tot en met de levering en plaatsing van de panelen verdient het bedrijf een dikke 9 in mijn ogen, al zou een 10 zeker ook niet misstaan. Klantvriendelijk, altijd snel en adequaat reagerend, vakbekwaam en meedenkend. Het is al lang geleden dat ik een dergelijke ervaring heb mogen ontmoeten. Zal SunDynamics graag bij andere personen, bedrijven of instellingen aanbevelen en mag ook als referentie worden aangedragen.
Fijn betrouwbaar bedrijf met vakkundig personeel
Vanaf de start (intake gesprek/offerte) tot en met de afronding heel fijn proces van installatie op 2 verschillende locaties.