Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
Van de Velde
Zeeland
van de velde
Wie we zijn
Met zo’n 150 medewerkers in vaste dienst ontwerpen, installeren en onderhouden we technische installaties bij diverse opdrachtgevers in Zuid-West Nederland. Flexibiliteit, kwaliteit en duurzaamheid zijn onze drie belangrijke speerpunten. We geloven in de kracht van langetermijnrelaties. Of het nu gaat om de relatie met onze medewerkers, leveranciers of opdrachtgevers: we zullen altijd voor de lange termijn de samenwerking zoeken. Het mooie van de huidige omvang en invulling van ons bedrijf is dat we alle soorten werkzaamheden goed aan kunnen. Het onderhouden van een CV-ketel in een particuliere woning, of het aanbrengen van een bodemwarmtepompinstallatie voor een grote zorginstelling; we kunnen alles in eigen beheer uitvoeren.
  • Jarenlange ervaring
  • Betrouwbaar advies op maat
  • Garantie op het gehele systeem
  • Flexibiliteit
Projecten
Wat zeggen klanten?
Fantastische service zelf in de bouwvak. Monteur heeft een aansluiting voor een inductie fornuis aangelegd zodat mijn ouders sneller kunnen verhuizen. Top gedaan, ook telefonisch goed en prettig geholpen.
Fijn bedrijf, super allround
Heel prettige ervaring met dit installatiebedrijf. Vriendelijke mensen die in alle fases van het proces kundig en met aandacht meedenken. Super!
Superservice! Zeer vriendelijk !
'Denken goed mee over alle facetten van installatiewerk. Komt een hoop voor kijken als je een huis bouwt’.