Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
ZonPa Solar
Zuid-Holland
Wie we zijn
Zonpa Solar
Zonpa Solar is gevestigd in Schiedam. In de afgelopen 5 jaar is Zonpa uitgegroeid tot een van de grootste zonnepanelenhandelaren en -installateurs van Nederland.
Met transparante prijzen en goede service staan wij garant voor een zorgeloos installatietraject, vanaf het moment van aanschaf tot opbrengst!

Visie

Bij Zonpa Solar geloven we in kwaliteit en goede service. Daarom heeft u bij Zonpa altijd persoonlijk contact met een deskundige voor advies op maat. Het kiezen van een installateur kan uitdaging zijn. Dat begrijpen wij. Bij Zonpa kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare installateur. Wij bieden u een goed werkende installatie die past bij uw situatie. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw zonnepanelen-installatie in termijnen te betalen. Het aanschaffen van zonnepanelen wordt nu voor iedereen bereikbaar.

Expertise

De expertise van Zonpa Solar begint bij het uitbrengen van advies op maat tot het deskundig installeren van uw zonnepanelen-installatie. Alle medewerkers zijn volledig gecertificeerd, inclusief alle NEN-certificaten en beschikken over een jarenlange ervaring in de montage van zonnepanelen-installaties.

Installatietraject

Wilt u weten welke panelen of omvormer het beste bij uw situatie past? Laat u adviseren door een van onze adviseurs. Op onze website www.zonpasolar.nl kunt u een dakscan aanvragen. Onze adviseurs zullen vervolgens direct aan de slag gaan om u het beste voorstel aan te bieden. Bij Zonpa Solar kunt u rekenen op een installatie binnen 4 weken!
  • Beste prijs garantie
  • Binnen 4 weken installatie
  • Installq gecertificeerd en erkend Zonnepaneel bedrijf
  • Aangesloten bij Garantie fonds SGZZ.
Projecten
Wat zeggen klanten?
Heel goed

Prima bedrijf, vriendelijk personeel en het kantoor is telefonisch goed bereikbaar.

Ik ben zeer prettig en vakkundig door Xueyan Zhu tijdens het offerte proces geholpen . Het was geen probleem om later aanpassingen daarin door te voeren.

Team Arthur heeft vervolgens de zonnepanelen vakkundig en snel gelegd. De kabel naar de omvormer beneden is heel mooi weggewerkt waarvoor mijn dank
Een fijne partij om in huis te hebben.

Afgelopen vrijdag is de installatie gegaan precies zoals afspraak drie top monteurs die goed overleggen met elkaar en met de klant. Ook een goede uitleg gehad en alles netjes opgeruimd
Prima ervaring
Contact met kantoor is goed, altijd bereikbaar en snelle reacties per mail.

Schouw had iets beter gekund omdat er uiteindelijk geen nieuwe elektriciteitsdraad naar meterkast kon. Daardoor moest andere omvormer worden gekozen en minder panelen.

Artur en zn team hebben het vervolgens netjes en goed geinstalleerd. Top.
Zeer tevreden

Aydin Meral van Zonpa heeft mij geholpen met het samenstellen van de zonnepanelen. Na opdracht / schouw zijn de panelen vrij snel geleverd en professioneel geplaatst.

Ik heb meerdere leveranciers benanderd en Zonpa Solar kwam wat betreft prijs/kwaliteit verhouding het beste uit.