Se våra tråkiga paneler? Klicka här

Installatör? Klicka här

Se våra tråkiga paneler? Klicka här

Installatör? Klicka här

Det är så enkelt.
Zelf Besparen
Gelderland
Vilka vi är
Zelf Besparen is opgericht door een groep ondernemers uit verschillende takken van de energiemarkt met maar één missie: revolutionair vergroenen door de combinatie van service, advies en voordeel.

De propositie van Zelf Besparen kenmerkt zich door volledige ontzorging. Zo werken ze bijvoorbeeld alleen met Europese A merken. Met name op het gebied van garanties is er veel verschil in de markt, om die reden hebben ze gekozen om 1 garantie van 25 jaar op alle facetten te bieden. Zo weet je als klant altijd exact waar je aan toe bent.

Bij Zelf Besparen staat kwaliteit voorop. Hoe kunnen ze jou altijd de crème de la crème bieden? Partnerships aangaan met exclusieve panelen fabrikanten zoals Denim is daar een voorbeeld van. Zo ben jij altijd verzekerd van premium service.
Projekt
Vad säger kunderna?
Van orienterend gesprek tot aanbrengen zonnepanelen in 3 weken! Duidelijke en complete uitleg. Bij het aanbrengen van de panelen, nette en snel werkende monteurs.
Goed advies. Prima service. Korte doorloop tijd. Alles uitstekend geregeld. Alles afgehandeld zoals vooraf besproken. Nuttige tips. Duidelijke follow up door de planningdienst. Interessante uitwisseling ervaringen. Ik kreeg er letterlijk en figuurlijk energie van. Kortom een aanrader.
Het hele proces was zorgvuldig met een omvattende uitleg, het meedenken over en het oplossen van optredende problemen was bijzonder klantvriendelijk.
Mede daardoor werd de plaatsing mogelijk en ik heb het volste vertrouwen in de werkwijze van Zelfbesparen B.V.
Wij vonden de service meer dan uitstekend .Ook de snelheid waarop de 8 panelen op het dak lagen en de aansluiting gereed was .