Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Garantie? Stralend geregeld!

Totaal niet saai

U heeft geïnvesteerd in een zonne-energiesysteem van Denim. Fijn! Dat viel nogal mee, of niet? Maar hoe zit dat nu met de Garantie?

Bij Denim hebben we twee soorten garanties. Een productgarantie voor als er iets schort aan het product, en een vermogensgarantie om de opbrengst ervan te garanderen. Denim bestaat sinds 2008 en maakt deel uit van de Solarclarity Group, de grootste online PV-verdeler in Europa. U hoeft u zich dus geen zorgen te maken; uw garantie is bij Denim goed geregeld.

25 tot 35 jaar Productgarantie

Bij Denim krijg je altijd 25 jaar productgarantie. Heb je de extra stevige 2.0mm Glas-Glas panelen? Dan is de productgarantie zelfs 35 jaar! Deze panelen zijn namelijk extra stevig door hun dubbele glaslaag, en daardoor beter beschermd tegen weersinvloeden.

Zit u met een defect product? Neem dan contact op met de installateur die het systeem bij u geplaatst heeft. We zorgen er samen met hem of haar voor dat het euvel verholpen wordt. Naamkaartje van uw installateur kwijtgeraakt? Kom dan maar rechtstreeks naar ons. We lossen het sowieso op.

Vanaf 25 jaar vermogensgarantie

Uw zonnepaneel doet z'n best. En zoals bij elk elektronisch product neemt de kracht ervan geleidelijk af. Bij zonnepanelen komt dat door slijtage, bijvoorbeeld door regen- of UV-straling. Maar geen nood, dat gaat zo traag dat we een heel lange vermogensgarantie kunnen bieden. Hieronder vindt u de vermogensgarantie per product.