Des panneaux ennuyeux ? Plus d'info ici

Installateur ? Plus d'info ici

Des panneaux ennuyeux ? Plus d'info ici

Installateur ? Plus d'info ici

C'est si simple.
Zonnet
Utrecht
Qui sommes nous
Zonnet heeft een heldere en ambitieuze missie: een netwerk vormen dat zelf groene stroom opwekken voor iedereen bereikbaar maakt. Met een eerlijk en gratis advies vooraf, zonder enige verplichtingen.

Zonnet wil niet accepteren dat er nog zoveel fossiele brandstof wordt gebruikt. Met jarenlange kennis en ervaring weten ze hoe het beter kan. Zonne-energie is hun passie en ze hebben dan ook als missie om particulieren en ondernemers hierin mee te nemen. Zonnet helpt je aan de meest interessante oplossingen voor groene stroom voor je huishouden of (boeren)bedrijf.
  • Persoonlijke aanpak en gedegen advies
  • Maatwerk voor elke situatie
  • Deskundigheid gegarandeerd
  • Gecertificeerde installatie volgens NEN 1010
Projets
Que disent les clients ?
De zonnepanelen zijn naar volle tevredenheid geplaatst, vriendelijk personeel, met duidelijke uitleg. Onze complimenten voor zonnet.
Een prettig gesprek gehad met Hans, neemt de tijd voor uitleg. Bij montage vriendelijke monteurs die graag met je meedenken en netjes werken! Laat de zon nu maar komen ;-) Kortom een prettig bedrijf om zaken mee te doen.
We kunnen Zonnet bij iedereen aanbevelen!
Vakkundige mensen, erg prettig in omgang, iedereen denkt goed mee.
We hebben het juiste advies gekregen en de mannen hebben netjes en goed werk geleverd.
En vooral geen "gladde praatjes/verkopers".
Onze keuze is gevallen op Zonnet na een positief vrij blijvend gesprek! Adviseur Bart heeft ons goed geholpen in het traject en geïnformeerd naar wat de mogelijkheden waren.
Sinds vorige week liggen de zonnepanelen op ons dak. En ze zijn echt super mooi gelegd! Wij zijn er erg blij mee. De dakmonteurs en elektricieen waren ook vriendelijk en zijn vakkundig in hun werkzaamheden.
Kortom ik zou iedereen aanraden om met Zonnet in zee te gaan.