Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Garantie? Stralend geregeld!

Totaal niet saai

Je hebt geïnvesteerd in een Denim zonne-energiesysteem. Top! Viel best mee, toch? Maar hoe zit het met garantie?

Denim werkt met twee soorten garantie. Productgarantie voor defecten van het product, en Vermogensgarantie om de opbrengst ervan te garanderen. Denim bestaat al sinds 2008 en is onderdeel van Solarclarity Group, de grootste online PV-distributeur in Europa. Geen zorgen dus, want hierdoor is bij Denim je garantie goed geregeld.

25 tot 35 jaar Productgarantie

Bij Denim krijg je altijd 25 jaar productgarantie. Heb je de extra stevige 2.0mm Glas-Glas panelen? Dan is de productgarantie zelfs 35 jaar! Deze panelen zijn namelijk extra stevig door hun dubbele glaslaag, en daardoor beter beschermd tegen weersinvloeden.

Heb je te maken met een defect product? Neem dan contact op met de installateur die het systeem bij je heeft geplaatst. Wij zorgen er samen met hem of haar voor dat het probleem wordt opgelost. Kaartje van je installateur kwijt? Kom dan gelijk naar ons. Opgelost wordt het sowieso.

Vanaf 25 jaar vermogensgarantie

Je zonnepaneel werkt hard. En net als bij ieder elektronisch product neemt het vermogen ervan langzaam af. Bij zonnepanelen is de oorzaak slijtage door bijvoorbeeld regen of UV-straling. Gelukkig gaat dit héél langzaam. Zo langzaam zelfs dat wij een enorm lange vermogensgarantie bieden. Hieronder vind je de vermogensgarantie per product.

">