Se våra tråkiga paneler? Klicka här

Installatör? Klicka här

Se våra tråkiga paneler? Klicka här

Installatör? Klicka här

Det är så enkelt.
Dijkman Zonne-energie
Overijssel
Vilka vi är
Dijkman Zonne-energie is specialist in duurzame energie. Bij Dijkman Zonne-energie geloven we dat verduurzamen een zorgeloze ervaring moet zijn. Wij doen er alles aan om de ervaring van aanschaf tot opbrengst zo zorgeloos en prettig mogelijk te laten verlopen.
Dijkman Zonne-energie levert zonnepaneelinstallaties, laadpalen, thuisbatterijen én een eigen energie managementsysteem. In het energie managementsysteem worden apparaten en installaties aan elkaar gekoppeld. Klanten krijgen inzicht in alle energie stromen in één overzicht. Op basis van hun persoonlijke situatie en verbruik, kan het energie managementsysteem vervolgens de apparaten aansturen zodat zij hier optimaal van profiteert. Zorgeloos natuurlijk.
Met onze uitzonderlijke garanties bieden we klanten zekerheid en hebben ze nergens omkijken naar. Alles wordt zorgvuldig door onze eigen monteurs en elektriciens geplaatst en geïnstalleerd.

Bij Dijkman Zonne-energie profiteer je zorgeloos van de zon.
  • Persoonlijk advies aan huis.
  • Gecertificeerd bedrijf
  • Eigen vakkundige monteurs
  • Zorgeloze garantie
Projekt
Vad säger kunderna?
In september 2022 hebben we 7 zonnepanelen besteld bij Dijkman Zonne-energie. Op dat moment was de wachttijd 6 maanden. Dat was even slikken, maar omdat we veel goede reviews hadden gezien over dit bedrijf, hebben we toch gekozen om wat langer te wachten.
Dat was een goede keus.
In februari 2023 kregen we bericht dat we niet de Enphase IQ7A micro omvormers kregen, die op de offerte stonden. Nee, er was een nieuwe serie uitgekomen en die zouden wij ook krijgen, nieuwste IQ8 micro. Erg mooi, natuurlijk.
De installatie in april 2023 verliep uitstekend. Deskundig en vriendelijk personeel, die ons uitleg gaf hoe alles werkte.
Nu een jaar later komt de opbrengst overeen met hun schatting. Ook niet slecht, natuurlijk.
De service is prima. Als je een vraag hebt, wordt die uitvoerig en snel beantwoord. Onlangs moest het dakleer van onze dakkapel vervangen worden. Daartoe moesten er 4 panelen tijdelijk verwijderd worden. Dat was prima te regelen. De serviceafdeling denkt goed mee.
Het was even wachten op de panelen, maar het was het wachten waard!
Wij hebben op 26 maart 2024 ons zonnesysteem op ons vakantiehuis laten installeren door Dijkman. Drie medewerkers installeerden 16 modules op het dak.
De medewerkers hebben eersteklas werk geleverd en waren altijd vriendelijk en vrolijk. Ik heb zelden zo'n goed team gezien. De planning, van planning tot oplevering, was ook voorbeeldig. Dit was erg belangrijk voor ons omdat we in Duitsland wonen en onze tijd dienovereenkomstig moesten plannen.
We zullen Dijkman graag aanbevelen bij anderen.
Zeer goede ervaring. Goed, eerlijk, snel en vakkundig proces.
Keurige medewerkers, welke in een rap tempo een keurig product achterlieten.
Zeer goede ervaring. Goed, eerlijk, snel en vakkundig proces.
Keurige medewerkers, welke in een rap tempo een keurig product achterlieten.