Se våra tråkiga paneler? Klicka här

Installatör? Klicka här

Se våra tråkiga paneler? Klicka här

Installatör? Klicka här

Det är så enkelt.
Sam Sam
Utrecht
Vilka vi är
Sociaal. Duurzaam. Positief. Ondernemen met oog voor de medemens én voor deze aarde. Dat is wat SamSam doet. wij zijn een kleinschalige onderneming die gaan voor eerlijke, lokale en duurzame energie. Dat betekent dat we werken met louter Nederlandse wind en Nederlandse zon. Maar wél met oog voor de wereld buiten Nederland. We delen graag uit. Euro’s & kennis. Liefst in Afrika.

Doe jij mee? Stap dan over op Denim zonnepanelen via SamSam.
  • Persoonlijk. Je bent een naam, geen nummer
  • Vast contactpersoon
  • Structurele bijdrage aan duurzame energie in Afrika
  • Meedoen is heel makkelijk: dat regelt SamSam van A tot Z
Projekt
Vad säger kunderna?
Gesprek met adviseur was van dien aard dat ik meteen besloot tot afname bij SamSam. Het duurde even voordat alles beschikbaar was, maar dat is niet raar in deze tijd. Plaatsing van de Denim zonnepanelen zeer vakkundig, snel en enorm aardige mensen! Op de app kan ik zien wat er aan energie geproduceerd wordt per paneel. Al met al een echte Aanrader!
Door de vertegenwoordiger van SamSam was alles duidelijk uitgelegd. Het te gebruiken materiaal werd toegelicht, over de positie van de panelen werd mee gedacht en uitleg verschaft. Een fijne en ongedwongen houding, heeft ons mede doen beslissen om met SamSam in zee te gaan. Geen spijt van gekregen, de installatie verliep vlot en netjes. Alles werkt naar behoren, en er werd een dag later nog netjes geinformeerd of alles naar wens was verlopen.
Al met al, een aanrader
Plaatsing van zonnepanelen via SamSam is uitstekend verlopen, zowel wat betreft de voorbereiding als de plaatsing. De afhandeling daarna vond erg vlot en naar volle tevredenheid plaats. Extra fijn is dat ook nog een goed doel wordt nagestreefd.
Recent zonnepanelen laten plaatsen door Sam Sam ! Heel prettige ervaring, prettig geadviseerd en meegedacht door Ruben! Top blij mee