Module ansehen? Hier klicken

Solarexperte? Hier klicken

Module ansehen? Hier klicken

Solarexperte? Hier klicken

Solar kann so einfach sein.
Solar Sedum
Noord-Holland
Wer wir sind
Solar Sedum integreert groene daken volledig met zonnepanelen met haar Airframe om zo het meeste uit daken te halen. De missie is voor 2030 in elke straat een dak te realiseren voor een web van biodiversiteit en duurzaamheid voor de natuur. Solar Sedum vertegenwoordigd een nieuwe manier van zakendoen, met verantwoord handelen en duurzaamheid leidend in al haar activiteiten.
We installeren ook zonnepanelen zonder groen dak en voeren daarbij onze duurzame kernwaardes door in de productkeuze en kwaliteit van installatie.
  • Hoge kwaliteit installatie mede door ons Scope 12 certificaat
  • Solar Sedum haalt het meeste uit je dak door naast panelen ook isolatie en groene daken aan te bieden
  • Een hogere opwek van je panelen is mogelijk door een unieke integratie met ons groene dak
  • Al ruim 12 jaar ervaring in de zonnepanelen markt
Projekte
Was Kunden sagen
In mei heeft Solar Sedum zonnepanelen op onze woonark geïnstalleerd. Goede uitleg en verschillende offertes vooraf. Na akkoord zoals afgesproken binnen 6 weken geïnstalleerd. De monteurs waren communicatief, snel en hebben alles zeer netjes afgewerkt.
Zeer tevreden over zowel het advies, de communicatie, en de (snelheid) van oplevering door Solar Sedum. Bewust gekozen voor deze partij. Het was wat duurder maar weegt op tegen de voordelen: top kwaliteit panelen, recyclebaar en met lange levensduur, sedum behouden, professionals die vanuit hun missie het werk doen. Dank!
Halverwege 2021 in gesprek geraakt met Solar Sedum. Een fantastisch professioneel bedrijf met een duidelijke visie. Antal Beck voorzag mij van een zeer uitgebreide offerte die hij ook nog eens diverse keren telefonisch heeft toegelicht. Zeer tevreden over de service die Solar Sedum levert, vijf sterren waard!
top communicatie, dat maak je niet meer vaak mee op dit gebied. Antal ging goed op al mijn vragen in, en heeft ook een kundige dakdekker klaarstaan. Uiteindelijk kwamen er oplossingen naar boven die ik zelf niet had kunnen bedenken en waar anderen niet aan toe komen. Solar Sedum kan ik aanbevelen!