Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
Mensonides
Friesland
Wie we zijn
Zonnepanelen van Denim op jouw dak? Bij Mensonides Installatie bent u op het juiste adres.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé adviseur en installateur op het gebied van zonnepanelen in Friesland! Wij geven u eerlijk advies over zonnepanelen en staan garant voor een veilige & betrouwbare installatie.

Mensonides Installatie is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij helpen u naast zonnepanelen eveneens op het gebied van cv-ketels, warmtepompen, zonneboilers, laadpalen, waterontharders enz.

Technisch Zeker. Persoonlijk Warm.
  • Persoonlijke benadering
  • Vrijblijvend advies op maat
  • Technische zekerheid gegarandeerd
  • Jarenlange ervaring
Projecten
Mensonides project 1
Mensonides project 2
Mensonides project 3
Wat zeggen klanten?
De offerte specificatie was duidelijk en mijn vragen hierover werden snel beantwoord. De mannen die de installatie hebben uitgevoerd waren erg vriendelijk en professioneel.

Ook na de installatie werd de tijd genomen om de systemen toe te lichten en hoe de app gebruikt kon worden. Binnen één dag waren 22 panelen geinstalleerd en alles draait als een zonnetje.

Anne
Ondanks de drukte zijn wij door Mensonides erg goed geholpen. Op alle vragen heb ik snel antwoord gekregen. Uiteindelijk op de dag van plaatsing hadden de monteurs zoals gevraagd extra panelen meegenomen. De extra panelen pasten er net bij. Super geregeld. De monteurs zijn goed georganiseerd en weten precies wie wat moet doen. Ze kwamen om 8.00 uur en rond 13.30 uur wekte het eerste paneel al stroom op.

Wij zijn zeer te spreken over de totale service van Mensonides.

J. Koster
De zonnepanelen zijn zeer goed op het dak gelegd. De bedrading is met zorg zoveel mogelijk uit het zicht aangelegd. De vervanging van de stoppenkast is op zeer zorgvuldige manier gedaan. Kortom: "We zijn zeer tevreden over het bedrijf en zijn personeel".

Sybren
Goed advies, zeer vriendelijke mensen, ook aan de telefoon, hulpvaardig en vakkundig.

Mats