Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
SDO Techniek
Groningen | Gelderland | Utrecht | Friesland
Wie we zijn
SDO techniek, voormalig bekend als Total Solar, zet zich in voor maatwerk. Met een jarenlange ervaring in de installatiesector kun je vertrouwen op professioneel advies volledig afgestemd op jouw situatie. De zonnepanelen worden geplaatst door gecertificeerde installateurs met oog voor details. Esthetiek is bij Total Soalr één van de kernwaarden.

Hellingshoek, type dakbedekking en ligging van je dak, het zijn factoren die vragen om een adviserende rol. Door tijdens een adviesgesprek goed te luisteren naar je wensen brengt Sunpowered Noord de mogelijkheden voor Denim zonnepanelen op jouw dak in kaart. Die wensen vertalen ze door naar een op maat gemaakte uitvoering.

Na het installeren van de Denim zonnepanelen, kun je altijd terecht voor vragen of service.

Zo simpel is het.
  • Jarenlange ervaring in de installatie branche
  • Offerte op maat
  • Gecertificeerde installateurs
  • Lange garanties op het hele systeem
Projecten
Wat zeggen klanten?
Total Solar heeft vorige week 24 zonnepanelen op ons garagedak geïnstalleerd, de omvormer in de schuur geplaatst, een nieuwe groepenkast in de meterkast geplaatst en alles keurig netjes in 1 dag volledig functioneel opgeleverd. De monteurs/installateurs zijn echt vakmensen, die keurig netjes werken en een goede sfeer meebrengen!
Hier en daar moest even naar een oplossing worden gezocht (bedrading van de schuur naar het huis). Dat werd in keurig overleg gedaan en geen moment hebben we getwijfeld of het goed kwam.
Dus: Sunpowered Noord is een dikke aanrader als je zonnepanelen wilt laten installeren!!
Op 07.10.2021 door het fantastische team van Total Solar onze zonnepanelen geïnstalleerd. Super blij mee!!
Het was een vriendelijk en fantastisch team, correct en niets was teveel, ze hebben net werk geleverd. Dank jullie wel mannen.
We bevelen hen zeker aan.
De heren van Total Solar kwamen keurig op tijd, maakten gebruik van goede materialen en steiger, waren vriendelijk en werkten heel netjes. Ook legden ze alles goed uit. De zonnepanelen zijn van goede kwaliteit, het ligt strak op het dak en binnenshuis is de omvormer keurig netjes opgehangen en aangesloten. Zeker een aanrader voor als je naast een goede prijs ook kwaliteit en service wilt.
Zonnepanelen geleverd/gemonteerd door team van zeer ordelijk en net werkende personen.
Als ze weg zijn is er niets aan hun werkzaamheden op te merken, zo net als het is opgeleverd.
Top prestatie.