Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
Solar Friends
Noord-Holland
Wie we zijn
Wij zijn een ervaren en gecertificeerd installatiebedrijf. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een volledig pakket, van bouw tot en met oplevering. Wij plaatsen de installatie wanneer dat voor u uitkomt. Voor particulieren is het in 90% van de gevallen zelfs mogelijk om de installatie binnen 1 dag plaats te laten vinden. In 1 dag bent u eigenaar van een volledig werkende zonnestroominstallatie. Wij leveren zonnepanelen en omvormers van de beste kwaliteit. In de afgelopen jaren gingen ruim 1000 klanten u voor door een zonnestroominstallatie aan te schaffen.
  • Persoonlijk
  • Kwaliteit
  • Ervaren
Projecten
Wat zeggen klanten?
Solarfriends heeft bij ons panelen gelegd. We zijn ontzetten tevreden. De mannen hebben meer dan hard gewerkt en de kwaliteit is super dus je begrijpt dat een compliment hier op zijn plaats is. Bedankt voor alle inzet en de installatie!
Bedankt voor de installatie. We zijn er erg blij mee, alles is uitgelegd en mooi afgewerkt!
Wij zijn heel tevreden. Vlotte communicatie met aardige mensen die duidelijk verstand hebben van zaken. Mooi legplan en snelle oplevering. Eigenlijk geen omkijken naar gehad. Zeker bij een huis aan de kust waar veel wind en weersveranderingen zijn moeten we kunnen rekenen op vakkundig advies en installatie en dat was beide perfect!
De mannen van Solarfriends hebben klasse werk geleverd! We zijn blij met onze installatie en zijn blij dat we onze energierekening kunnen verlagen door middel van de zonnepanelen.