Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Onze saaie panelen bekijken? klik hier

Installateur? klik hier

Zo simpel is het.
Zonnepanelen Zuid Nederland
Noord-Brabant
Wie we zijn
All-in one pakketten tegen een scherp tarief, geen verrassingen achteraf! Transparante prijzen duidelijk inzichtelijk vooraf. Snel geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Al meer dan 10 jaar specialist in de regio Zuid-Nederland.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de verduurzaming door zonne-energie is ons zonnepanelen bedrijf een betrouwbare en toonaangevende speler op de markt.

We hebben een passie voor duurzaamheid en streven ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu door middel van zonne-energieoplossingen.

We begrijpen dat de overstap naar zonne-energie een belangrijke beslissing is en daarom staan we klaar om onze klanten te begeleiden gedurende het hele proces.
  • Officieel Enphase partner
  • InstallQ Erkend
  • Eerlijkheid voorop
  • Eerlijke prijzen
Projecten
Wat zeggen klanten?
Hele fijne manier van communiceren en uiteindelijk snel en efficiënt tot een configuratie van de installatie gekomen tezamen met een goede prijs. Erg tevreden!
Na een mislukte poging van een andere leverancier heeft Zonnepanelen Zuid ons fantastisch geholpen. Nette offerte met een marktconforme prijs. Installatie van de zonnepanelen en de gehele meterkast is zeer vakkundig uitgevoerd. Ze hebben tevens ook de opdracht gekregen voor de airco en ook deze is zeer kundig geïnstalleerd en zeer strak afgewerkt. Communicatie verloopt vlekkeloos met deze partij en ze komen hun afspraken na. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een kundige installatiebedrijf.
Na een goed doorlopen offertetraject zijn de zonnepanelen snel geplaatst kunnen worden. De plaatsing verliep zeer goed door vakkundig personeel, Olaf, Christiaan en Willem. Prima uitleg gekregen en op vragen werd snel en kundig gereageerd. Zelfs als extra service nog de dakgoot schoon gemaakt. TOP bedrijf!
Toppers! Snelle afhandeling gedurende het offerte stadium. Duidelijk overzicht en achteraf geen onverwachte kosten. Alles afgehandeld zoals afgesproken.